Het Domein

Kasteel Orp

                                 (est. 1890)

Ideaal voor recepties en diners. Dankzij de wintertuin kan je ook bij slecht weer genieten van het uitzicht. Op het hoogste verdiep bevinden zich verschillende kamers, waaronder een suite, bereikbaar met de lift.

Koetshuis

                                 (est. 1300)

Met een ruime dansvloer en volledig uitgeruste bar vormt dit de ideale feestruimte. De aansluitende mooie strechtent zorgt voor een verbinding met de tuin. In het koetshuis vinden regelmatig vergaderingen en workshops plaats, aangezien de ruimte is uitgerust met alle nodige snufjes. Ook onze Gin School is gevestigd in deze prachtig gerenoveerde hoeve. Het koetshuis bevat een volledig uitgeruste keuken.

Tuin

Verschillende vijvers, eeuwenoude bomen en knusse hoekjes maken de tuin een heerlijke plaats om te vertoeven. Ruimte zat om te barbecuen, foodtrucks te plaatsen of om te bouwen tot springkasteelparadijs. Uiteraard is het ook de locatie om een intieme huwelijksceremonie te laten plaatsvinden. Een ruime, afgescheiden parking biedt plaats voor auto’s.

Ligging

Kasteel Orp bevindt zich in het dorpje Orp-Le—Grand. Omgeven door groen is het de perfecte oase van rust. Toch is het domein vlot bereikbaar via de nabijgelegen autosnelwegen.

Brussel: 4S min – Leuven: 30 min – Tienen: 15 min – Hasselt: 40 min — Maastricht: 50 min
Namen: 35 min – Antwerpen: 60 min

Dankzij onze suite en gastenkamers is een verblijf van één of meerdere nachten op het domein mogelijk.

Prachtige wandel – en fietsroutes in combinatie met museau, streekproductroutes en brouwerijen maken van Orp-le-Grand een verborgen parel.