Kasteel Orp biedt vele mogelijkheden.

TROUWEN

Een onvergetelijke trouwdag in een unieke setting. Kasteel Orp kenmerkt zich door zijn authentieke karakter en behoud van originele sfeer, aangevuld met hedendaags comfort. De sfeer verschilt grondig van de klassieke feestzaal. De tuin met vijvers, idyllische paden en karaktervol groen leent zich perfect voor een ceremonie, of zelfs trouwen voor de Nederlandse wet. Het gehele domein is van jullie.

Als bruidspaar kunnen jullie genieten van onze huwelijkssuite en een lekker ontbijt de dag nadien. Ook gasten kunnen op het domein verblijven in één van de vele kasteelkamers.

Om jullie trouwfeest op alle vlakken onvergetelijk te maken biedt ons team een all-in service zodat jullie zorgeloos kunnen genieten. Vanaf de eerste ontmoeting tot op de grote dag staan we jullie bij voor de perfecte invulling én unieke omkadering van jullie dag.

FEEST & EVENTS

De veelzijdige locatie vormt het ideale decor voor memorabele feesten het hele jaar door. Door de verschillende unieke elementen straalt het kasteel een onevenaarbare sfeer uit. De grote tuin leent zich perfect tot het plaatsen van springkastelen, tenten,… Voor kleinere events is het mogelijk een deel van het domein te huren, met nog steeds de nodige privacy. Van babyborrel tot personeelsfeest, van teambuilding tot communie,… alles is mogelijk.

VERGADEREN & WORKSHOPS

Verschillende ruimtes die zich ideaal lenen voor vergaderingen, workshops,… van 10 tot 120 aanwezigen. Alle nodige tools en snufjes zijn aanwezig. Geen typische vergaderzaal midden in een industriegebied, maar een originele locatie die de inspiratie aanwakkert, vergezeld van uitstekende catering.

ONE STOP VENUE

ONE STOP VENUE